Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Buzi csehszlovák balettosok - avagy hogyan leszel sztár?

Itt van három csávó, akik láthatóan puszta exhibizionizmusból muzsikálnak, fogtak pár garázs zenekart, komponáltak belőlük pár számot meg egy gyenge cirkuszi imázst. Íme az ország legjobbnak választott együttese, akik hazánk képviseletében fellépnek majd az MTV Music Awardson: the Kolin. 

1. miért gondolja ma minden - nem csak magyar - banda, hogy nekik olyan megjelenés kell, amilyet még nem látott a világ? Ja, funkcionárius, de attól még csont nélkül lehet gyenge, meg hatásvadász, de legfőképpen izzadtságszagú. (folytatás a klip után)

2. még honlapjuk sincsen, vagyis gondolom épp e percekben tákolja össze pár főiskolás haverjuk egy bucimaci kifestő szkennelése után. (a MySpace-ük viszonylag látogatott, de nem kiemelkedően.)

3. az zavar a legjobban, hogy üresek a szövegeik. ettől tán még a Scooter is tartalmasabb, és azért ez már elég nagy fika. tessék meggyőződni róla:

1. folyatás: mintha nagyanyám beszélne belőlem: két egymást kizáró eshetőség van - azért húzza magát valaki ilyen jelmezbe, mert úgy érzi, az embereknek oda kell figyelnie a jelentésére, viszont ha valóban olyan jelentése van, akkor nincs szüksége ilyen seggrázós jelzőfényekre.

Most részben elfogadom az érvelésem, ám ugyanakkor kegyetlenül az arcomba bámul a tényállás: hé öcsi, 2009-et írunk!
És ez sok dolgot megváltoztat. Amikor a MySpace a második legnagyobb social networking oldal, és boldog, boldogtalan zenész, vagy inkább sztár akar lenni, akkor hogyan törsz ki? (Most tekintsünk el attól, mi a fenének lenne valaki sztár.)


A válasz: megpróbálok ráhatni földön, vízen, levegőben, szóval új hangzás kell, új vizuális élmény. mit élmény? sokk! penetráció! kis flusser-i flashback: ökölként kell átcsapni az érdektelenség hálóján.

Háló? Mi? Mondhatnánk azt is, hogy világháló, és akkor tán egyszerű belátni, hogy milliárd internetező, és milliónyi wannebe internetszár között nem éppen egyszerű érvényesülni. De a kérdés felúszik a felszínre: nem öli-e meg a sok mesterkélt motívum a művészetet, de még a szórakozást is? Ezt döntse el az, hányan emlékeznek majd jövőre a the Kolinra, és hányan nem.

Címkék: internet sztárság @ 2009.10.11. 10:14
süti beállítások módosítása