Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A vicc 1. rész - a düh

Hát igen, ez a történet egy vicc. Egy olyan vicc, ami még annál is felháborítóbb, hogy Obama lett a friss Nobel békedíjas. Bizonyára sokan hallotatok róla, hogy két országos rádiócsatornát is megszüntetnek november közepétől. Nevezetesen a Danubius és a Sláger rádiókról van szó. Arról a két adóról, aminek hallgatottsági adatai összesen országos szinten 50% körül van. Magyarul a két legnagyobb magyarországi rádióadóról. Úgy látszik már ez sem számít kis hazánkban. Nem sírnék, ha megszüntetnék a TV2-t vagy az RTL Klubot a kritikán aluli műsoraival, vagy ha nem kellene többé reality show-k óriásplakátjait látnom az utcákon. Alapvetően sok szemét van a kereskedelmi televíziózásban és rádiózásban és most sikerült két elég jó rádióadót az egyik napról a másikra a kukába dobni. Nyilvánvaló, hogy saját érzéseim is közrejátszanak ebben, de ha reálisan nézem és pusztán a számokat tekintem, akkor sem tudom megérteni. A közszolgálati rádió fenntart hat különböző csatornát, amik összesen nem vonzzanak annyi hallgatót, mint bármelyik a kettő közül.

És hát, mégis menniük kell. A helyükre pedig az előzetes információim alapján olyan rádiók fognak kerülni, amiket elég erős szálak fűznek politikai platformokhoz, a műsoraikban pedig poltikai butítás fog szétröppeni az országban. Pláne ha az új médiatörvényt elfogadják, akkor aztán tényleg nem lesz más a kereskedelmi televíziózásban és rádiózásban, mint politika, politika, ami manapság egyre több ember gyomrát forgatja meg, azok között az emberek között, akik túlléptek a "mondjon le" reakciókon. A saját környezetemben is csak kiábrándult, a politika és a politikusok felé közönnyel tekintő embereket - fiatalokat és időseket egyaránt - látok. Nincs olyan dolog már ebben az országban, ami ne kötödne valamelyik párt érdekéhez, mindent ők és az aljas szándékaik és érdekeik irányítanak.

Ez most kicsit keménynek tűnhet, de nézzetek körbe és mondjatok legalább egy olyan dolgot, amibe még nem férkőzött bele ez a rohadt vírus.

Címkék: politika rádió @ 2009.10.28. 16:57
süti beállítások módosítása