Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Obamás pornó

nem kell felizgulni, ultra updated a pornóipar, kijött az első, nemhivatalos obamás pornófilm. (figyelem, csak az tekintse meg, aki elég késznek érzi magát hozzá. katt) - ennél progresszívebben nem is keveredhetne össze két dolog, jelenség, szimbólum. de a mosoly nem véletlen. mert ezt a metódust úgy híják, hogy fless :)

számomra hasonló kommunikációs enerdzsivel bír a fentebbi kép. de hogy legyen valami igazi, magyaros, kolbász szagú szemléltetése ennek a példabeszédnek, meg kell említenem, hogy ma láttam egy hirdetést egy lehúzott rolóju kocsma ablakán: "sérv eladó. sérveink az érveink."

aki őszintén érdeklődik esetleg, annak privátba kicsetelem a számot, de csak azért cserébe, ha ő pedig részletesen ecseteli, miért is van neki szüksége erre. a bármire, ugyanis lehet, nem sérvet veszel, tán van rá esélyke, de egy ilyen reklámkapmánnyal még egy üres túrórudis papírt is rám tudnának sózni egy ezresért.

na ha már ilyen mélyen belemerülünk a furcsaságokba, akkor tessék lássék olvastam egy szexi hírt a blikk forródróton: tököt vettek a jóban rosszban sztárjai.

mondtam is apám, kemény az élet, a lényeg, hogy megénekeljük a lényeget, ami után totálisan beszövődik kis világunk szálai közé...viszont ez nem feltétlenül negatív dolog. azontúl, hogy szerintem a legkevesebb zsurnalisztikai érzékkel megáldott firkász sem képes arra, hogy a tökvásárlásról ily módon szarul, fosul írjon, van ebben némi szívmelengetés.

  • nem magyaráznám el, milyen egy cool piaci hangulat (de amúgy ez a lényeg, amiről a továbbiakban szól az írás. csak így zárójelben. igen, csak így odabaszva =)
  • azon túl, hogy a SZTÁR miatt veszel te is pár tököt, azonosulás ezerrel, kultusz, és még tán schütz is pár szeletet ebből az igazi november-decemberi szívmelengető csemegéből
  • de a dolog nekem tök speciálisnak ható oldala, hogy mégis frankón fogod érezni magad, holott csak azért klikkoltál a blikkre, mert tegnap elengedted magad, és a mester utca jackpotos sörözőjében a földről kellett felkanalazni.

a történet pedig így összeér. de hogy még jobban a dolgok hátoldalára nézhessek, készítettem egy online webkamerás gondolat-interyout craig shorttal, a fradi új trénerével:

én: tiszteletem. örülök, hogy beszélhetünk. mi a pálya?

c.g.: szenzációs helyzetben vagyok, ilyenkor szeretek fürdőzni a reflektorfényben. képzelje..ja bocs, tegeződhetnénk? jó arcnak tűnsz.

én: ne haragudjon, de nem. nem keverem össze a munkát a magánélettel.

c.g.: oks. azért én még ellazulok picit. (megbont egy zacskó ropit - a szerk.) szóval a pozink pazar. sztárjátékosaink vannak, és olyan futballisták érkezésében bízunk, mint gyepes, szabics, vagy éppen dárdai, ha jól tudom. a felsorolt embereknek elég csupán kitenniük a cipőjüket az üllői úti pázsitra, és az ellen lefossa a bokáját.

(az inti a kép után folytatódik. nyugi.)

én: teljesen egyetértek, örülök, hogy ezt mondja, és így fogalmazta meg, mert pontosan erre gondoltam én is. szerintem a sztárság eszmerendszerében van a pipa.

c.g.: igen. ott a pipa. azért, mert az emberek nem tudják, mit csinálnak. így, ahogy mondom. egyszerűen fogalmuk sincsen, hova mennek, mit gondolnak, éreznek, stb., ez pedig abban a kontextusban ultragáz, és nagyon lényeges momentum, hogy ezek az emberek egymással kommunikálva formálják egymást. remélem eleget mondtam.

én: tökéletesen. köszönöm.

c.g.: szívesen. may the force be with you.

hát ennyi. ez van.

@ 2009.10.31. 14:37
süti beállítások módosítása