Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Blikk újságírói nem jártak egyetemre

Hozta a blikk névre keresztelt újrahasznosított papír a hírt, miszerint a Wigner koliban botrányban és fertőben tapicskol az egyetemi ifjúság. Ugyanis az egyik bulin néhány vendég tejszínhabot fogyasztott egy arra szakmailag felkészült és minden szükséges adottsággal rendelkező hölgy kebleiről. Ha valaki ezen télleg szeretne kiakadani megkérném, hogy ne tegye. Egyrészt a szóban forgó klub kifejezetten az egyetemisták szórakoztatására szolgál, másrészt az ilyesfajta tevékenységet a semmiféle törvény vagy morális elv nem tiltja meg a vallási erkölcsön kívül, amit amúgy nemkötelező követnie senkinek, mióta az állam és az egyház méltóztatott elválni egymástól. Itt felhívnám a figyelmet az említett médiumra, amely előszeretettel cikkez ismert vagy ismeretlen közszereplők magánéletéről, híresztel, rossz fényben tűntet fel, vájkál, egyszóval bulvár jellegű tevékenységet folytat a 'közvélemény tájékoztatása' érdekében. Most is csak a hazai ifjúságért aggódtak, ezért a hír.


Természetesen nekik is meg kell élni valamiből, így gyakran találkozhatunk híresebb hazai közéleti szereplők fehérneműs, strandolós, várandós, szoptatós képeivel, ami teljesen rendben van, nem úgy, mint az egyetemisták mulatozása, ami elítélendő. A címlapra is csupán tájékoztatási jelleggel tesznek ki meztelen nőt ábrázoló képet-minden nap.
Sőt "Nem így képzeli az átlagember az egyetemisták hétköznap esti kollégiumi mulatozását!" adja tudtunkra a szöveg, és mi mindjárt átlagemberek leszünk, akik az egyetemistákat időben nyugovóra térő tanulógépeknek tekintik, akik talán néha napján boroznak kicsit az ösztöndíjból, legroszabb esetben pedig rájuk kell szólni, mert hangosan éneklik a Balatoni láz című számot. 

De nem csak itthon van botrány. Az Egyesült Államok közvéleménye értetlenkedve áll a tény előtt, miszerint egyre több híres és gazdag hollywoodi férfiról derül ki, hogy feleségükön kívül más nőket is szeretnek ágyba vinni. Még találgatnak mi lehet ennek az oka.

@ 2010.04.03. 22:30
süti beállítások módosítása