Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Paráznák

 Nem büntetem meg leányaitokat, hogy paráználkodnak, menyeiteket sem, hogy házasságtörők, mert ők magok is félremennek a paráznákkal és áldoznak a kurvákkal. De az értelmetlen nép elbukik.

 
Hóseás próféta könyve 4:14
 
Zúdul a lejáratás a nemzeti oldalra, úgy tűnik, hetente kapjuk oda tekintetünk a szalagcímekre és képekre, melyek apostoli királyságban gondolkodó leventéket és menyecskéket ábrázolnak fedetlen keblekkel, miközben más népek fiaival közösülnek a kamerák előtt. Mivel ez nem igazán népi hagyomány, és az Úrnak sem tetsző csölekedet, így fel kell emelnünk szavunk.
Természetesen minden oldalnak megvannak a maga kurvái, de ott még inkább kényes az ügy, ahol a keresztény értékrend szerinti viselkedést megkövetelik. A bűnbánás, amúgy példamutatóan gyorsan történik az ilyen ügyekben, és mi már azt hihetjük előbb vagy utóbb – a szó krisztusi értelmében – a párt megszabadul a könnyebb vérű hölgyektől. Mint mondják, Niki őszinte volt, csatlakozáskor beszámolt múltjáról.
 
Mégis mi a baj ezzel az egésszel? Sajnos nemzetileg érzékenyebb honfitársaink nem számolnak számos körülménnyel: ahol kurvák vannak, ott drog is van. Ahol drog van, ott pedig kérem liberálisok is vannak. Ahol pedig liberálisok vannak, ott zsidók is vannak. Körül kéne nézni a gárdában, esetleg orrhosszt mérve. Nem szabad lefitymálni az ilyen problémát.
Senki ne magyarázza be azt, hogy egy 18 éves lánynak az egyetlen pénzkeresési módja a pornózás marad, először egyedül, majd 1-2 férfival, utána csoportosan, esetleg köztereken csoportosan. 
 
De lehetne olyat is, hogy kiálltok szépen sorba (az egész jól megy), és bevalljátok: nem vagyunk tökéletesek, a keresztény értékrendre csak akkor figyelünk, ha kérdezik, sorainkban szép számmal vannak kurvák meg bűnözők és akad néhány náci is. Ja és bizony mi is szeretünk azonos nemükkel felvonulni az Andrássyin csak épp máshogy szoktunk olyankor felöltözni. Ilyenek vagyunk és nem különbek nálatok.
 
Elvégre jobb az őszinteség.
 
Komolyra fordítva a szót a Jobbikra nem a pornózó tizenévesek, hanem a bűnözők jelentik a legnagyobb veszélyt. A hirtelen népszerűvé vált párt soraiba hamar beférkőztek, ugyanis nem nehéz: Isten, haza, család az önéletrajzba. Zászlót veszek a teszkóba meccs előtt, trianon-os pólót adnak az aluljáróban, zsidózni pedig ingyen is lehet, bármikor, bárhol. A lehető legkönnyebb identitás önmagát kereső pornósok és opportunista bűnözők számára egyaránt. Néhányuk már képviselői igazolvánnyal is rendelkezik, ami – mint tapasztaltuk az elmúlt ciklusokban – gazdáját lopásra, gyorshajtásra, visszaélésre, hűtlen kezelésre és a btk. egyéb pontjainak megsértésére készteti, sokszor annak tudta nélkül. Legutóbb pont a párt elnöke szegte meg a magyar bíróság rá vonatkozó ítéletét.
Résen kell tehát lenni, vigyázni a magyarság hiteles képviseletére. Ez leginkább azoknak az embereknek szól, akik tényleg hisznek a Jobbikban, az ő feladatuk most erre figyelni. Nem szabad szemet hunyni akkor, ha a mi kutyánk kölyke szarja össze a szőnyeget.
 
süti beállítások módosítása